Komt Kojima met een aankondiging?

Hideo Kojima, de bedenker van onder andere Metal Gear, staat de laatste tijd veel in de spotlights. Na zijn keynote op de Game Developers Conference is er veel nieuws over hem. Er is nu bekendgemaakt, dat hij een aankondiging gaat doen op de E3 van dit jaar.

Kojima is natuurlijk onlosmakelijk verbonden met Metal Gear. Daarom is het logisch om te denken dat hij Metal Gear Solid 5 zal geen aankondigen. Dit is wat hij erover zei:

I can't really speak specifically right now, said the developer, speaking through a translator.

All I can say right now is that maybe we can do some announcement during E3.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?