Konami komt met gamescom line-up

Het duurt nog even voordat in Keulen de gamescom, de grootste game beurs van Europa en de opvolger van de Games Convention in Leipzig, los gaat barsten, maar dat weerhoudt Konami er niet van om nu alvast de games die ze er gaan laten zien bekend te maken.

De uitgever is van plan om Pro Evolution Soccer 2010, Silent Hill: Shattered Memories en nieuwe toevoegingen aan de DanceDanceRevolution series aan het publiek te tonen. Mocht je nu al kwijlen van het idee dat je daar straks ook heen kunt, dan geven we je alvast de exacte locatie van Konami op de beurs zodat je precies weet waar je moet zijn: de games zijn te zien in hal 7.1, stand C30.

De gamescom zal van start gaan op woensdag 19 augustus, en duurt tot en met zondag 23 augustus.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?