Konami komt met sterke line-up naar Leipzig

Tijdens de Games Convention 2008 in Leipzig belooft Konami met een overweldigende lijst aan nieuwe games te komen voor dit jaar.

De Games Convention 2008 zal van 20 t/m 24 augustus gehouden worden in het Convention Center in Leipzig. Konami gaat dit vijfdaagse evenement aangrijpen met een aantal opkomende games, waaronder PES 2009 en Silent Hill Homecoming. Ook wordt een groot gedeelte van de stand gewijd aan de mega populaire Dancing Stage-franchise en kunnen we van uitgever Konami een aantal onaangekondigde games verwachten.

Onze redactie zal ook op de Games Convention 2008 aanwezig zijn en zullen alle thuisblijvers informeren over wat wij daar te zien krijgen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?