Konami zoekt nieuwe werknemers voor Metal Gear

Met Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots maakte Hideo Kojima zijn laatste Metal Gear. Konami is nu op zoek naar mensen die willen meewerken aan een nieuwe Metal Gear.

'Staff wanted for a new development in the Metal Gear series...!!!'

Dit staat op de website van Konami. Dus ben je woonachtig in Japan en werk je graag aan een nieuwe Metal Gear? Solliciteer dan!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?