Kratos laat van zich horen

God of War is voor vele PlayStation-bezitters een van de beste games op hun console. De game mixt harde actie en puzzels met de Grieke mythologie.

Vandaag zijn er wat meer details vrijgegeven van God of War III. De game zal qua schaal ongekend groot worden. De ontwikkelaars hebben goed gekeken naar Shadow of the Colossus. Complete titanen zullen gaan fungeren als level.

Er zullen ook meer vijanden op het scherm komen. In eerdere God of War-games waren dit er maximaal 10 per scherm. Nu worden het er 30 tot 40. Naarmate er meer vijanden komen, zullen Kratos zijn aanvallen sterker zijn.

Zoals we al in een eerdere video zagen, zal Kratos vijanden kunnen besturen. Zo kan een cycloop als tank gebruikt worden, Harpijen kunnen gebruikt worden als helikopters. Er zullen meer van dit soort vijanden zijn.

Sixaxis-besturing is nog niet uitgesloten. De ontwikkelaars brainstormen nog steeds over mogelijkheden in de game waar Sixaxis een goed voor gebruikt kan worden.

Er zullen weer veel extra wapens komen in God of War III, waaronder de Cestus. Dit zijn twee grote vuisten waarmee Kratos door vijanden en muren heen kan slaan. Daarnaast heb je nog de Vuurboog en de Hermes Boots. Met de Hermes Boots kan Kratos bewegingen zoals wallruns doen. De Helios Head zal ook zijn intrede maken. Er zullen nog veel meer extra wapens komen.

Tot slot zal er geen Co-Op komen voor God of War III.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?