Langer genieten van Assassin's Creed 2

Als je fan bent van Assassin's Creed, dan wil je natuurlijk altijd nog meer weten dan je al wist over het vervolg. Zo wilden de fans graag weten hoe lang Assassin's Creed 2 ongeveer zou gaan duren. Nu is Ubisoft de slechtste niet, en ze hebben dan ook besloten om die vraag eens te gaan beantwoorden.

Volgens de uitgever zul je meer dan twintig uur bezig zijn met de game, wat in ieder geval al langer is dan het eerste deel. Dit komt natuurlijk onder andere door de verschillende zijmissies, waar er veel meer van zijn in deze opvolger. Waar je in het eerste deel een stuk of vijf verschillende soorten zijmissies had, zijn die nu opgehoogd naar een stuk of vijftien.

We have greatly increased the scope of the game since the first instalment of Assassin's Creed, so just completing the core of the game will be longer than the 20 hours it took in the first game. Moreover, we have developed several different optional gameplay that will add a lot of depth to the whole experience and will also extend your gameplay time in a very significant and meaningful way. As for the exact number of hours it will require it's still too early to say!

Assassin's Creed 2 komt eind dit jaar, om precies te zijn op 17 november, uit voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360. De PSP kan ook nog een game van de franchise verwachten, met de naam Assassin's Creed: Bloodlines.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?