Leak: The Long Dark komt naar Xbox Game Pass

Geplaatst:
Aangepast: 13 januari 2020 16:05

Survivalgame The Long Dark zou zomaar binnenkort op Xbox Game Pass kunnen verschijnen. Dit blijkt uit de onderstaande leak van de Microsoft Rewards Quest.

Via het Rewards Quest systeem zien we hier een screenshot van het homescherm. Daarin zien we The Long Dark tussen alle andere beschikbare Xbox Game Pass titels staan. Het Rewards Quest systeem houdt in dat de spelers bepaalde games van Xbox Game Pass kunnen spelen voor Microsoft Points. Nu dat The Long Dark tussen deze line-up is verschenen, is het plausibel dat de survivalgame gevestigd in Canada toegevoegd gaat worden. Een aantal maanden geleden vierde The Long Dark de release van hun derde episode.

The Long Dark is nu beschikbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Wanneer de game daadwerkelijk op Xbox Game Pass verschijnt lees je dat terug, hier bij Gameliner.

Bron: TrueAchievements
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Long Dark

Series

-

Uitgever

Mindscape

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

9 augustus 2017

Ontwikkelaar

Hinterland

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord