Check hier alle The Game Awards 2023 content

Left 4 Dead 2 gepatched

Left 4 Dead 2 is de nieuwe game van Valve's studio Turtle Rock. In de game draait het om overleven van hordes zombies die met een rotgang op je af komen rennen. Check binnenkort de review van deze game op Gameliner!

Valve heeft nu al een patch uitgebracht voor deze game. Er bleken wat problemen te zijn met het matchmaken in de expert- en advanced games. De patch die is uitgebracht lost dit probleem op. Zodra je Steam opstart zal de patch automatisch gedownload worden.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?