Lego Rock Band bevestigd door Harmonix

De geruchten waren er al, maar nu heeft Harmonix eindelijk bevestigd dat we nog dit jaar een Rock Band in Lego versie kunnen verwachten. De game zal verschijnen voor de PlayStation 3, Xbox 360, Nintendo DS en Nintendo Wii en moet een echte familiegame worden. Dit wordt gerealiseerd door de liedjes in de game 'kindvriendelijk' te maken, zodat iedereen van dit Lego festijn kan genieten.

Bij de bevestiging van de game zijn er ook nog vijf songs van de game bekendgemaakt:

"Song 2" - Blur
"Kung Fu Fighting" - Carl Douglas
"The Final Countdown" - Europe
"Boys and Girls" - Good Charlotte
"So What" -Pink

Aangezien de game in het teken staat van Lego is het mogelijk om je eigen karakter met Lego samen te stellen. Uiteraard ondersteund de game de instrumenten van eerdere Rock Band games en je kunt ook de instrumenten van andere muziekgames gebruiken. Of er ook nog een Lego drumstel en Lego gitaar bij de game zal zitten (die je al dan niet zelf in elkaar mag knutselen) is nog niet bekend.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?