Lekker dansen op je iPhone of iPod Touch!

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Konami heeft bekendgemaakt dat een conversie van de populaire console en arcadegame, DanceDanceRevolution S, vandaag te downloaden is vanuit de App Store. Deze zal speelbaar zijn op de iPhone en iPod Touch. De mix van behendigheid en ritme, is van het origineel overgenomen en in een passend formaat gegoten voor de iPhone en iPod Touch.

Voor wie niet bekend is met het origineel, het concept is vrij simpel en tegelijk vormt het een leuke uitdaging; op je scherm komen pijlen naar beneden en door op het juiste moment op een symbool te drukken, kun je matchen met de pijlen. In het origineel maak je gebruik van een dansmat, om zo met het betere voetenwerk de pijlen te kunnen matchen. In DanceDanceRevolution S zijn je vingers de 'voeten' en al tikkend op het beeldscherm, voltooi je de meest professionele danspassen.

De iPhone en iPod Touch versie zal 20 nummers bevatten; de beste tunes uit de gehele geschiedenis van de DanceDanceRevolution serie. Wat nieuw is, in deze conversie, is de mode Shake. Deze mode maakt gebruik van de speciale accelerometer van de Apple units. DanceDanceRevolution S is te downloaden voor 4,99 euro uit de App Store.

Lees meer