Lekker puzzelen met Merv Griffin's Crosswords

Soms kom je thuis van school of uit je werk, en heb je wel zin om even lekker een spelletje te doen op je Xbox 360, maar om nou weer dat irritante schietspel op te starten, daar raak je alleen maar gefrustreerd van na je lange dag. Eigenlijk zou je op zo'n moment gewoon lekker een kruiswoordpuzzel willen doen!

En dat kan nu met Merv Griffin's Crosswords. In deze Xbox Live Arcade game krijg je allemaal vragen (over games) voorgeschoteld die je moet beantwoorden in de vorm van een kruiswoordpuzzel. Het ziet er allemaal leuk uit, nu maar hopen dat er genoeg verschillende puzzels in de game zitten, anders zal het natuurlijk al snel saai worden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?