Limited Edition soundtrack voor Final Fantasy XIII

Elk Final Fantasy deel heeft zijn eigen Original Soundtrack en Final Fantasy XIII kan dan natuurlijk niet achterblijven. Vandaag werd dan ook de Limited Edition Soundtrack van de game aangekondigd.

Deze zal naast de standaard soundtrack cd's een extra cd bevatten en een artbook van ruim 32 pagina's. Genoeg extra dus voor de liefhebbers. Overigens zal deze Limited Edition vanaf 27 januari verkrijgbaar zijn voor ongeveer 50 dollar. Wanneer de cd's naar Europa komen is nog onbekend.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?