Limited edition Wii Sports Resort

Er blijft goed nieuws komen uit het kamp van Nintendo. Niet alleen is de prijs verlaagd, maar vandaag kondigen ze ook nog eens aan dat de Wii Sports Resort bundel (game + 1 Wii Motion Plus) nog beter wordt. Vanaf 12 oktober, en slecht voor een korte periode, zal het mogelijk zijn om een Limited Edition Wii Sports Resort bundle te kopen. Deze bundel zal 59.99 dollar kosten. Nu, het goede nieuwe over deze bundel is dat hij twee (2!) Wii Motion Plus's zal bevatten!

Dit is een goede aanpak van Nintendo vermits de meerderheid van de Wii eigenaars graag multiplayer spelen. Daarbovenop zullen steeds meer games gebruik maken van de Wii Motion Plus, dus de aanschaf zal zeker de moeite waard zijn.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?