Maak je eigen microgames in Wario Ware Myself

In de Wario Ware-reeks is het de bedoeling dat je verschillende microgames binnen een bepaalde tijd voltooid. Nintendo heeft aangekondigd dat ze een nieuwe Wario Ware game aan het maken zijn waar je alle microgames zelf moet maken. Zo bepaal jij de muziek, geluiden, sprites en regels van je microgames.

Ook heeft Wario Ware Myself een aantal standaard microgames die je kunt spelen in verschillende stages. Ook kun je met speciale tools je eigen liedjes en stripverhalen maken.

Hieronder vind je de Japanse trailer van Wario Ware Myself:

Wario Ware Myself is vanaf 29 april in Japan te koop. Voor Europa is nog geen release bekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?