Mad Max Post-Apocalypse Edition aangekondigd

Vandaag heeft Warner Bros. de 'Mad Max Post-Apocalypse Edition' aangekondigd. Helaas zit er in deze speciale editie geen beeld of een replica van een wapen. Deze editie zal het met minder moeten doen, namelijk een steelbook, een collector's box, de Ripper DLC, een kentekenplaat en een kopie van Mad Max: Fury Road.

Momenteel is deze speciale editie enkel voor de Australische markt aangekondigd. Het is dus nog even afwachten of wij deze versie ook zullen gaan krijgen, of dat er voor ons een andere editie het levenslicht zal gaan zien.

Mad Max zal 4 september gaan verschijnen voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?