Check hier alle The Game Awards 2023 content

MAG ik Move Support?

MAG Staat voor Massive Action Game en dat is MAG zeker. Je speelt met 256 spelers tegelijk op een map. Tactiek is vereist om te winnen.

De PlayStation Move is vorige week verschenen en nu kan ook MAG gespeeld worden met de Move. Er is vandaag een patch verschenen die MAG Move-gereed maakt. Daarnaast zijn er nog andere verbeteringen die je hier kunt vinden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?