Mario & Luigi RPG 3 videopreview

Na Mario & Luigi: Superstar Saga en Mario & Luigi: Partners in Time komt Nintendo met een nieuwe game over de twee loodgieters. De game gaat Mario & Luigi: RPG 3 heten en komt alleen uit voor de Nintendo DS. In de game komen een hoop nieuwe features zoals de mogelijkheid om met Bowser te spelen.

Vandaag is een preview van Mario & Luigi: RPG 3 vrijgegeven:

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?