Marvel komt met nieuwe films en games

Geplaatst: 28 april 2008 15:46
Aangepast: 12 mei 2018 12:00
-

Op 1 mei verschijnt Iron Man in de bioscoop en is de game ook op meerdere platformen gelijktijdig beschikbaar. Hoewel met vreest of deze film een kaskraker gaat worden in verband met de release van GTA IV, heeft Simon Philips (president van Marvel Entertainment International) wel al nieuwe aankomende films gepresenteerd.

Ant-Man, Black Panther, Captain America, Thor en The Avengers kunnen we allen in de bioscoop gaan verwachten. Ook zullen er voor deze films natuurlijk games worden gemaakt en ontwikkelaars kunnen nu al beginnen zodat ze genoeg tijd hebben om een game van hoge kwaliteit af te leveren op het moment dat de film verschijnt.

Gaan we met deze uitspraak dan eindelijk eens fatsoenlijke filmlicentie games krijgen?

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer