Master Chief komt mogelijk terug

Frank O'connor heeft in een gesprek met USA Today verteld dat er een kans bestaat dat Master Chief terugkeert.

Master Chief was namelijk in het laatste deel van de Halo Wars game achtergebleven in de ruimte met alleen zijn digitale assistente Cortana. Dit leek op het einde van Master Chief, maar er bestaat dus een mogelijkheid dat hij terugkeert.

Het is nog onbekend of hij terugkeert in een nieuwe Halo game of aan het einde van Halo: ODST. Halo 3: ODST zal in elk geval ergens in de herfst beschikbaar zijn.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?