Medal of Honor in Afghanistan

Airborne was de laatste game uit de reeks van Medal of Honor, maar nu komt EA met een nieuw bericht. Via de website laat EA weten dat ze bezig zijn met een nieuwe MoH, alleen je schiet nou niet met de KAR98K, maar met de hedendaagse vuurwapens, dit omdat het dit keer in deze tijd afspeelt, namelijk in Afghanistan.

In dit nieuwe deel ben je een onderdeel van een soort Inglorious Basterds groep die alleen wordt ingezet als alle andere falen. Het is alleen wel anders genoemd, namelijk Tier 1 Operators.

Jullie willen natuurlijk nu weten wanneer de game uitkomt. Jammer genoeg kunnen we de exacte datum nog niet vertellen, maar we kunnen jullie wel vertellen dat hij nog in 2010 uitkomt. De game komt uit voor de PS3, Xbox 360 en de PC.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?