Check hier alle The Game Awards 2023 content

Meer bekend over nieuwe Pokémonproblemen

Vannacht wisten wij jullie al te vertellen dat veel exemplaren van Pokémon Soul Silver en Pokémon Heart Gold werden teruggeroepen door Nintendo. Er was iets aan de hand met de cartridges van de game.

Wat er precies aan de hand is met de cartridges was nog niet bekend. Daar heeft Nintendo nu wat meer over bekendgemaakt. De cartridges worden namelijk niet herkend door de Nintendo DS. Nintendo is nog aan het onderzoeken wat de oorzaak hiervan is. Het is ook niet bekend welke DS-varianten hier last van hebben. Ons advies is om de nieuwe Pokémon nog even niet te kopen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?