Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Meer diepgang in Spore

Voor sommige gamers is de game Spore niet helemaal waar ze op gehoopt hadden. Er waren namelijk een aantal minpunten, waaronder gebrek aan diepgang. Gelukkig zal dat binnenkort worden verholpen met de nieuwe downloadbare content voor de game: 'Galactic Adventures'.

Met deze uitbreiding zal je naast het creëren van monsters ook nog eens zelf missies in elkaar kunnen zetten. Het is nog niet bekend wanneer de content verschijnt, maar hopelijk komt ook daar binnenkort meer informatie over. Hou Gameliner er goed voor in de gaten.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?