Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Meer geknuffel op je PlayStation 3

Als het aan de ontwikkelaar van EyePet ligt verschijnen er meerdere EyePet-gerelateerde games. Dit hangt er natuurlijk vanaf hoe de eerste EyePet-game ontvangen zal worden.

We're creating a franchise. We're hoping to really rally a lot of support and have a big success. The intention is to build something bigger than a single game.

Aldus de ontwikkelaar zelf. Vanaf 30 oktober kan er massaal virtueel geknuffeld worden op de PlayStation 3. En nu maar hopen dat je vriendin of vrouw niet jaloers wordt. Of je huisdier natuurlijk.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?