Meester vs leerling in DRAGON BALL: Sparking! ZERO

Geplaatst:

Een nieuwe trailer voor DRAGON BALL: Sparking! ZERO is eindelijk onthuld. In deze trailer zien we hoe meesters en hun leerlingen het tegen elkaar opnemen.

Deze nieuwe trailer biedt fans een blik op de uitgebreide lijst van personages in het roster van DRAGON BALL: Sparking! ZERO en verkent de unieke dynamiek tussen mentoren en hun leerlingen. Zo zien we hoe Piccolo de kleine Gohan flink onder handen neemt, Krillin en Yamcha Master Roshi laten zien wie de baas is, Videl haar mannetje staat tegen haar vriendje Gohan, Whis en Beerus laten zien aan elkaar gewaagd te zijn, de bromance tussen Trunks en Gohan wordt bezegeld met een aantal rake klappen en zien we tot slot ook nog een aantal Super Saiyan-transformaties. Gohan, Trunks, Videl, Beerus, Whis en Master Roshi zijn officieel bevestigd als speelbare perosnages.

DRAGON BALL: Sparking! ZERO verschijnt later voor voor PlayStation 5, Xbox Series en pc.

Bron: Bandai Namco
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot DRAGON BALL: Sparking! ZERO

Series

Dragon Ball

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

NNB

Ontwikkelaar

Spike Chunsoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord