Metal Gear Online SCENE informatie

Hoewel Metal Gear Online niet zo groot is als andere games spelen veel mensen de game. Er zijn al twee expansions voor de game verschenen, GENE en MEME. Binnenkort komt hier het SCENE pack bij.

Het pakket bevat nieuwe maps, personages en uitrusting. Het is ook zeer makkelijk om dit pakket te kopen en te downloaden. Het zal namelijk voor de eerste keer mogelijk zijn om via PayPal te betalen. Hiervoor heb je geen creditcard nodig, een betaalrekening is genoeg. Mensen die hem willen pre-orderen, kunnen dat hier doen. Als je hem pre-ordert, krijg je de 'cardboard man' hoofduitrusting cadeau.

3 New Maps
- Outer Outlet - An Industrial Wasteland, made up of buildings and underground/above ground areas. Suitable for medium to long range attacks.
- Hazard House - An enormous three story mansion. Suitable for close to medium range combat.
- Ravaged Riverfront - Clock Tower, made up of underground, above ground, and under water areas. Suitable for medium to long range combat.

2 new special characters
- Raiden and Vamp - two highly anticipated characters with extraordinary physical abilities and overwhelming offensive power.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?