Metal Gear Solid: Peace Walker vertraagt in Europa

Metal Gear Solid: Peace Walker is een game waar iedere Metal Gear-veteraan en PSP-bezitter op zit te wachten. Peace Walker gaat verder waar Portable Ops eindige. Ook zal de game veel nieuwe vragen beantwoorden.

Vandaag maakte Konami bekend dat Metal Gear Solid: Peace Walker vertraagt is in Europa. In plaats van 28 mei zal hij verschijnen op 18 juni. Dit is geen 1 april-grap.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?