Metroid Prime Series nog niet gedaan?

Metroid Prime producent Kensuke Tanabe heeft laten doorschemeren dat de serie zou kunnen blijven bestaan, ondanks dat het verhaal ten einde loopt in Metroid Prime: Corruption. In een interview wist Tanabe het volgende te vertellen:

Omdat ik alleen maar mee heb geholpen in de Prime series, ben ik niet in staat om commentaar te leveren op de hele Metroid-serie. Maar we blijven multiplayer voor de Prime series in gedachten houden. Bijvoorbeeld, ik denk dat ik met een paar unieke ideeën kan afkomen die gebruik maken van de Morph Ball, een specifieke vaardigheid van Samus.

Mocht je helemaal zot zijn van Metroid Prime, kijk dan snel hieronder naar de Metroid Prime Trilogy. Deze bundelt alle drie de games voor de Wii. Hierbij is het mogelijk om de eerste twee games te spelen, met de coole controls van de Wii.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?