Microsoft besluit Halo 2 servers niet te sluiten

Een tijdje geleden hebben we jullie bericht over het feit dat Microsoft de twaalf nobele Halo 2 spelers heeft beloond met toegang tot de Halo: Reach bèta. Nu komt Microsoft met nog een beloning.

Microsoft heeft namelijk besloten om niet handmatig de stekker uit de Halo 2 servers te trekken - wat veel mensen gedacht hadden - maar ze online laten.
Reden hiervoor werd door Microsoft zelf naar buiten gebracht:

If you're one of the 'Halo 2 twelve' still playing, know that we're rooting for you, we think what you're doing is great, and we are not going to pull the rug out from under you.

Larry Hryb, Director of Programming zei het volgende in zijn wekelijkse podcast:

We're not shutting them off (...) We're going to let them go.

Dit betekent niet dat Microsoft voor altijd hun servers aan zullen laten staan. Microsoft biedt deze Halo-fanaten alleen maar de kans om zolang het nog mogelijk is, Halo 2 online te spelen. Eerlijk gezegd wacht Microsoft gewoon op het moment dat de Xbox van deze 12 spelers oververhit zal raken of verbinding met het internet zal verliezen, om vervolgens de servers te sluiten zodra de laatste speler is uitgelogd.

We zijn ook allen benieuwd hoe hoog de stroomrekening van deze heren zal zijn.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?