Microsoft introduceert nieuwe manier van gamen

Na de aankondiging van veel nieuwe games heeft Microsoft tijdens haar persconferentie op de E3 een totaal nieuwe manier van gamen aangekondigd. Waar de Nintendo Wii al revolutionair was op het gebied van de motion controllers, doet Microsoft daar met de Xbox 360 nog even een schepje bovenop.

In een filmpje heeft Microsoft namelijk laten zien dat games ook gespeeld kunnen worden zonder een controller, maar gewoon met je eigen lichaam in combinatie met motion capture technieken. Je leest het goed, en het klinkt misschien ongeloofwaardig, maar toch gaat het in de toekomst gebeuren volgens de gigant. Het leukste is nog dat je er geen nieuwe console voor nodig hebt, het werkt namelijk met alle Xbox 360 consoles die tot nu toe zijn verkocht.

Hoe Microsoft dit verder gaat doen, en of het sowieso wel goed gaat werken, dat moeten we de komende tijd maar uitvinden, maar het betekend wel een mega stap in de technologische aspecten van gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?