Microsoft laat ons niet in de koude kleren staan

Op 19 november van dit jaar mogen we de dashboard update voor de Xbox 360 verwachten. De update moet voor een geheel nieuwe interface zorgen, waarbij gebruik wordt gemaakt van avatars.

Iedere Xbox Live gebruiker kiest zijn eigen avatar. De avatar kun je net als in de games als De Sims naar eigen wens aankleden met de gratis accessoires die vanaf de eerste dag beschikbaar zullen zijn. Voor alle merk verslaafden onder ons hebben we zojuist goed nieuws. Robin Burrowes, Xbox Live product manager van Noord Amerika en Azië heeft aangekondigd dat we in de lente volgend jaar via de uitgebreide Avatar Shop merkkledij kunnen kopen voor onze Avatar.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?