Microsoft maakt Halo Wars klaar voor DLC

Over een paar dagen kunnen we een nieuwe patch verwachten voor Halo Wars. Naast het fixen van een aantal bugs wordt deze patch gebruikt om de game klaar te stomen voor downloadable content, die Microsoft ook voor binnenkort op de planning heeft staan. De DLC krijgt de naam 'Strategic Options' met zich mee.

Wanneer de DLC te downloaden is, is nog niet bekend. Hopelijk komt Microsoft binnenkort met nieuwe details, zodat we weten hoeveel de content gaat kosten en wanneer we ermee aan de slag kunnen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?