Microsoft neemt het heft in eigen handen

De update voor de Xbox 360 komt eraan. Met deze update komen er veel sociale features bij op de console van Microsoft, zoals de mogelijkheid om te Twitteren en je Facebook account te beheren. Inderdaad, allemaal sociale bezigheden, maar de update heeft ook een minder sociale kant, zo blijkt nu.

Microsoft heeft namelijk laten weten dat memory units die van een andere fabrikant zijn (van een derde partij dus) na de update niet meer zullen werken op de Xbox 360.

When Preview Program members start receiving the Xbox 360 system update next week, one of the changes is that unauthorized Memory Units will no longer work with the Xbox 360.
If you've moved your profile or saved games onto one to 'back it up,' you'd better move it back onto an authorized Xbox 360 storage device prior to taking the update. If you continue to use an unauthorized Memory Unit after the update, you will not be able to access your stored profile or saved game

Het lijkt erop dat Microsoft het heft in eigen handen wil nemen, door andere fabrikanten geen kans te geven om hardware voor de console te maken. Het begint dan wel met zoiets kleins als een memory card, maar wat hebben ze daar bij die grote uitgever nog meer in gedachten? Hopelijk blijft het hierbij, en kunnen we bijvoorbeeld controllers en headsets ook nog elders vandaan halen. We houden je op de hoogte!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?