Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Minecraft

  • Ontwikkelaar Mojang AB
  • Eerste releasedatum 9 mei 2012
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Wii U , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Avonturen , Open-World , Survival
  • Gameliner score

Minecraft krijgt een kersenbloesembiome in update 1.20

Mojang maakte onlangs het laatste onderdeel van de nieuwe 1.20 update voor Minecraft. De game krijgt naast alle andere nieuwe content een kersenbloesembiome.

De grote update voor Minecraft werd afgelopen jaar bekendgemaakt door de ontwikkelaar en wordt ergens in 2023 gelanceerd. Wanneer precies is nog niet duidelijk. Mojang is de laatste dagen begonnen met het onthullen van details voor de update. Een onderdeel daarvan is de sniffer, die volgens een persbericht een "oude mob" is waar fans op hebben gestemd. Het laatste onderdeel van de update maakte de ontwikkelaar onlangs bekend, de kersenbloesembiome. "Deze prachtige biome is gevuld met kersenbloesembomen die een unieke uitstraling aan de horizon brengen omdat hun kronen groot en plat zijn, als pluizige roze wolken. Geen wonder dat drie schattige mobs, varkens, schapen en bijen, zich tot hen aangetrokken voelen en in deze biome zullen spawnen", aldus de aankondiging van Mojang. "De kersenboom kan worden afgebroken tot een volledige houtset en ook worden geknutseld tot het nieuwe hangende bord dat ook in Minecraft 1.20 komt! Je kunt ook kersenboomscheuten vinden in de biome, zodat je ze kunt planten waar je maar wilt."

Mojang maakte deze week het laatste onderdeel van update 1.20 bekend. De update gaat ergens in 2023 live.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?