Minecraft onthult Tricky Trials-update

Geplaatst: 13 juni 2024 22:10
Aangepast: 13 juni 2024 22:24
-

Mojang Studios heeft de trailer voor de nieuwste Minecraft-update, "Tricky Trials," onthuld, die vandaag wordt uitgebracht. Deze update introduceert nieuwe content zoals de uitdagende Trial Chambers, de nieuwe vijanden Breeze en Bogged Skeleton, en het nieuwe Mace-wapen.

In de Tricky Trials-update zullen spelers ondergrondse dungeons vol vallen, puzzels en gevechten tegenkomen. Deze Trial Chambers bevatten waardevolle schatten in Vaults, die spelers kunnen verdienen door hordes vijanden te verslaan en obstakels te overwinnen. Voor degenen die een extra uitdaging willen, zijn er ook de Ominous Trials met grotere risico's en beloningen. Om er een nóg beter beeld bij te krijgen, raad ik je aan om in ieder geval de onderstaande trailer te bekoekeloeren:

Tja, Minecraft. Wat zullen we ervan zeggen? De game werd in mei 15 jaar oud en vierde dit groots. Anno 2024 is Minecraft nog steeds razend populair. Het was dan ook niet verrassend dat Netflix onlangs onthulde te werken aan een Minecraft animatieserie. Daar ben ik overigens heel nieuwsgierig naar.

Bron: YoutTube

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Minecraft

Ontwikkelaar:

Mojang AB

Uitgever:

Microsoft Game Studios

Release:

9 mei 2012

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii U, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord