Misschien niet meer gratis online met Call of Duty

  • Door Remco van Woensel
  • Op 16 juni 2009 om 18:58

Activision heeft plannen om iets te veranderen aan de online mogelijkheden van de Call of Duty-reeks. Ze zijn namelijk van plan om mensen ervoor te laten bètalen.

Waarschijnlijk krijgen bètalende spelers meer mogelijkheden zoals extra skins of nieuwe wapens, maar dat is niet helemaal zeker. Het kan namelijk ook dat Activision alleen bètalende spelers online laat spelen. Maar laten we maar hopen dat dat niet het geval is.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?