Misschien toch geen Witcher op console

Fans van roleplaying games waren vorig jaar december in een goede stemming. Het succesvolle The Witcher werd namelijk geport naar de console, zodat ook mensen met een Xbox 360 of PlayStation 3 aan de slag konden met de avonturen van witcher Gerald. Die stemming zal nu waarschijnlijk even omslaan, omdat er geruchten de ronde doen dat de port gecancelled zou zijn.

CD Projekt heeft nog niet officieel gereageerd, zodat fans nog even in spanning af moeten wachten. De enige reactie tot nu toe komt van community manager Eriash, en is toch enigszins positief te noemen:

We will comment on this in an official release soon.

Met dat antwoord zullen we het voorlopig maar moeten doen. Of de geruchten waar zijn is dus nog de vraag, hopelijk komt CD Projekt binnenkort met een officieel geruststellend antwoord. The Witcher: Rise of the White Wolf staat vooralsnog gepland voor het derde kwartaal van dit jaar.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?