MistWalker werkt aan nieuwe iPhone game

MistWalker is de studio van Final Fantasy bedenker Hironobu Sakaguchi. Hij concentreerde zich jarenlang op games voor de Xbox 360 en Nintendo DS, maar daar komt nu verandering in.

Deze beste man kwam met het nieuws dat hij aan een iPhone game werkt. Dus dat hij zich niet meer alleen op de twee andere platforms gaat richten is vanaf nu een feit. Hoe, wat en wanneer de nieuwe iPhone game gaat verschijnen zullen jullie ongetwijfeld horen bij Gameliner.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?