Modern Warfare 2: Resurgence Pack krijgt prijs

Een tijdje geleden verscheen The Stimulus Package voor Modern Warfare 2. Veel mensen vonden de prijs van het pakket aan de dure kant. 1200 Microsoft Points kostte de maps. Dat is meer dan de normale Map Packs. Die zijn maar 800 Microsoft Points.

Vandaag is bekendgemaakt dat The Resurgence Package ook 1200 Microsoft Points gaat kosten. The Resurgence Package bevat 5 nieuwe maps. 3 nieuwe en 2 oude uit de eerste Modern Warfare. Donderdag zullen de maps op Xbox Live verschenen. Kort daarna komen de maps ook beschikbaar op de PC en PlayStation 3.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?