Moderne oorlogsvoering in nieuwe Medal of Honor

Vandaag heeft EA bekendgemaakt dat we eind volgend jaar met een nieuw deel uit de Medal of Honor-reeks kunnen beginnen, namelijk Medal of Honor. Dit deel zal zich echter niet afspelen in de Tweede Wereldoorlog, want ook Medal of Honor maakt de overstap naar de moderne oorlogsvoering.

De game draait namelijk om een Tier 1 Operator, een elite-eenheid die alleen missies aanneemt van de legertop, en om de game zo realistisch mogelijk te maken werkt EA samen met echte Tier 1 Operators.

Overigens zal de game verschijnen voor PC, Xbox 360 en PlayStation 3 en zal de eerste trailer van de game worden getoond tijdens de Video Game-Awards op 12 december.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?