ModNation Racers demo komt 18 mei

Om nog even in de sfeer te blijven die mijn collega Peter heeft neergezet met het artikel van zijn bezoek aan het ModNation Racers persevent, een nieuwtje over ModNation Racers!

De demo van ModNation Racers staat 18 mei ter download beschikbaar in de PlayStation Store. In de demo is één track speelbaar zowel singleplayer als tegen AI characters.

Ook kun je jouw eigen Mod en Kart maken maar natuurlijk niet alle mogelijkheden uit de volledige game zullen beschikbaar zijn.

ModNation Racers komt uit voor de PSP en de PS3 op 21 mei.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?