ModNation Racers laat je ook dingen maken

Een paar ontwikkelaars raakten enthousiast door de tagline van LittleBigPLanet; Play, Create Share. ModNation Racers maakt is daar de uitkomst van

ModNation laat je alles maken. Je creëert je eigen personage, racewagen en racetracks. De game ziet eruit als een gezellige familieracer waar het gevoel van snelheid erg goed zit. De game kent power-ups en physics. Zelf racetracks maken is niet moeilijk. Het is net zo makkelijk als het racen zelf! Binnen één minuut kan jij je eigen track creëren. ModNation zal in 2010 gaan verschijnen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?