Check hier alle The Game Awards 2023 content

ModNation Racers PSP krijgt Online Game Pass

Ook de PlayStation Portable-versie van ModNation Racers krijgt Online Game Pass. Deze pass moet ervoor zorgen, dat je ModNation Racers niet online kunt spelen met illegale software. Dit omdat je met illegale software geen pass hebt en dus niet online kunt spelen, wat essentieel is bij ModNation Racers.

Ook als je de game tweedehands koopt moet je de code kopen in de PlayStation Store voor €9,99. De PlayStation 3-versie is gewoon speelbaar zonder een code.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?