Check hier alle The Game Awards 2023 content

Mogelijk betaald PSN-abonnement

Sony directeur, Kaz Hirai, heeft bekendgemaakt dat Sony erover nadenkt om een nieuw PSN-abonnement uit te brengen. Voor dit abonnement zal echter wel bètaald moeten worden. Naast een volledig gratis PSN-abonnement komt er dus ook een bètaald abonnement.

Natuurlijk zal deze bètaling niet voor niets zijn. Volgens Hirai is het namelijk de bedoeling dat bètalende leden meer mogelijkheden tot hun beschikking krijgen. Het is echter nog niet duidelijk om welke extra mogelijkheden het gaat.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?