Mogelijk nieuwe Thief-game in de maak

  • Door Remco van Woensel
  • Op 15 april 2009 om 20:27

Er gaan al een tijdje geruchten rond dat er een nieuwe Thief-game in de maak zou zijn. Dit gerucht is veroorzaakt door een mysterieus bericht op de site van Eidos-Montreal.

In het bericht staat:

Eidos-Montreals tweede project zal binnenkort onthuld worden.

Als je dit leest denk je niet gelijk aan een nieuwe Thief-game, maar het blijkt dus dat het lettertype van het bericht hetzelfde is als het lettertype uit de vorige Thief-game. Bovenaan het bericht staat ook nog dit:

De twee games in ontwikkeling (bij Eidos-Montreal) zullen succesvolle franchises als Deus Ex doen herrijzen en ons volgende project wordt snel onthuld.

Het lijkt er dus op dat er inderdaad een nieuwe Thief-game in de maak is. Wij hopen dat dit gerucht binnenkort door Eidos-Montreal wordt bevestigd.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?