Mogelijke demo voor Dead Space: Extraction

Op het Twitter-account van Isaac Clarke lezen we iets over een mogelijke demo voor Dead Space: Extraction, welke later dit jaar op de Nintendo Wii verschijnt. De demo zou mogelijk bij een pre-order verkrijgbaar zijn en niet via het demogedeelte op het Nintendo kanaal.

Clarke meldt naar het volgende:

Did walkthroughs on 3 Chapters in the game. We also reviewed our super secret special Demo build......guess it's not to secret anymore....

Electronic Arts heeft nog geen bevestiging gegeven.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?