Molyneux vond Fable II niet goed en slordig afgewerkt

Het is bekend dat Peter Molyneux, de grote man achter de Fable-serie, altijd meer wil. Zo veel meer zelfs, dat hij zijn kleine meesterwerkje Fable 2 ervoor afkraakte waar veel mensen van de pers bij waren.

Ondanks dat wij de game vijf van de vijf sterren gaven in de review, is Molyneux van mening dat het met de opvolger Fable 3 veel beter moet. De verschillende dingen die beter moeten kaartte hij aan door de minpunten uit Fable 2 op te noemen:

Fable II, let's be honest about it, it has some terribly messy things about it. "Half of that, again being honest, was because we rushed at the end and we had this terrible phase where, the world looks this beautiful with this many game features, and then slowly transitioned into being less beautiful.

Volgens Molyneux had Fable 2 op een gegeven moment zoveel bugs, dat het van het Microsoft test-team de code 'super black' kreeg. Nooit eerder werd die code aan een game gegeven, hoogstens een keertje rood, oranje of groen.

"On Fable II we had, at one point, 67,000 bugs. The Microsoft Test team rated us super black. No-one had been black before. They'd been red and orange and green. But we were super black. They said it's utterly impossible for anybody to come out as super black.

Of Fable 3 op alle punten beter kan worden dan zijn voorganger, moeten we nog maar zien met die praatjes van Molyneux. De game komt in ieder geval eind dit jaar uit, in november.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?