Mortal Kombat wil Midway verlaten

Kotaku heeft gemeld dat het Mortal Kombat team, bestaande uit 50 medewerkers, Midway wil verlaten vanwege onbètaalde bonussen ondanks de goede verkopen van Mortal Kombat vs DC Universe.

Volgens bronnen zou het team gefrustreerd zijn geraakt door de manier waarop Midway met hun faillietverklaring omgaat en het feit dat een aantal projecten van hun in de wacht worden gezet.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?