Mouse: P.I. For Hire knalt zich naar consoles

-

In Mouse: P.I. For Hire krijg je te maken met afschrikwekkende eindbazen. Ontmoet Vic Gatore en bekijk de verse gameplaybeelden!

De grauwe wereld van Mouse: P.I. For Hire is niet voor de poes - je speelt namelijk als een muis. Dit knaagdier heeft een intensief baantje; hij is namelijk een privédetective. We zien dat de beste rat het nodige speurwerk verricht, maar ook niet bang is zijn geweren te doen blaffen wanneer dat nodig is. Diverse vijanden passeren de revue, maar één bad guy in het bijzonder springt eruit. Het gaat om de gigantische alligator Vic Gatore. Met zijn mini-gun is hij een geduchte oppontent, dus spelers moeten alles uit de kast halen om als winnaar uit de bus te stappen. De nieuwe gameplaybeelden gingen overigens gepaard met het volgende nieuws: Mouse: P.I. For Hire lanceert ook vanaf dag één op de consoles.

Check hier onze preview van Mouse: P.I. For Hire.

Mouse: P.I. For Hire is beschikbaar ergens in 2025 voor de pc, Xbox-consoles, PlayStation-consoles en Nintendo Switch.

Bron: Xbox Partner Preview
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mouse: P.I. For Hire

Ontwikkelaar:

Fumi Games

Uitgever:

PlaySide

Release:

2025

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS4
XONE
NSW
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord