Multiplayer voor InFamous 2?

InFamous is de nieuwste game van Sly Raccoon-ontwikkelaar Sucker Punch. De game is goed ontvangen door de pers en dat is dus een goede reden om een deel twee te maken.

Er is nog barweinig bekend over het vervolg. Wat we wel weten is dat de stem van Cole McGrath niet hetzelfde zal zijn als in het eerste deel. Nu ziet het er naar uit dat de game ook een online modus krijgt. Sucker Punch is namelijk op zoek naar een Network Programmer die online-gameplay kan inbouwen in de originele gameplay. Kan jij de job aan?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?