Mysterieus persoon op Spartans Stand Tall

Op het moment dat de eerste persoon de Platinum Trophy had gehaald in God of War 3, kwam er een mysterieuze site site beschikbaar. Deze site heet Spartans Stand Tall.

Des te meer mensen een Platinum Trophy halen, des te meer krijgen we te weten over de geheimzinnige website. Nu staat er een man in een toga op de website. Zal het toekomstige DLC zijn, of een geheel nieuw deel?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?